Hydrotec – A vállalat

A németországi központú Hydrotec Technologies AG. tevékenysége a csatornaöntvények és vízelvezető folyókarendszerek gyártásának területén több, mint 40 éves múltra tekinthet vissza. Termékeink több kontinensen, a világ számos országában kerülnek felhasználásra. Az ISO9001 minőségbiztosítási rendszeren túlmenően termékeink állandó, megbízható minőségét és a vonatkozó szabványoknak való megfelelőségét számos nemzetközi intézet folyamatos ellenőrzésével biztosítjuk.

A Hydrotec Magyarországon

A Hydrotec Hungary Kft. a Hydrotec Technoligies AG. kizárólagos képviselőjeként több, mint tíz éve forgalmaz Magyarországon csatornaöntvényeket és vízelvezető rendszereket. A társaság működése során sikeresen megfelelt a piaci környezet kihívásainak, mindvégig töretlen fejlődést tudott felmutatni.

2014-ben fejeződött be nagytarcsai telephelyünkön az iroda- és raktárépület műszaki és infrastrukturális fejlesztése, így cégünk ügyviteli és kereskedelmi részlege, valamint raktára a saját tulajdonú nagytarcsai telephelyen folytatja tevékenységét.